A Smack volt az első itthon, valamikor a 90-es években jelent meg, a legnagyobb gyártóhoz, a Nissinhez tartozik, az egész európai piacra nálunk gyártják a tésztaleveseket.
A Smack instant tészta csirkehúslevessel ügyesen fogalmaz, nem csirkés. Kb annyi csirke van benne amit sikerült beledarálni az ízesítőporba, ami konkrétan "csirkehúspor" és az összes ízesítő 6%-a. De ez ne vegye el a kedvünket, lesz ennél rosszabb versenyzőnk is.
A Smack instant tészta csirkehúslevessel a leírás szerint már nem az a sima "felöntöm forró vízzel és kész is van" típusú gyorsleves, ezt lobogó vízben kell főzni 3 percig (de egyébként a forró vízzel leöntés és 3 perc várás is ugyanazt az eredményt adja).
A tészta sima búzalisztes, jól megdagad de kicsit (nagyon) ízetlen és az állaga se annyira ramenes, az alaplé itt is kicsit vegetás, viszont savanyú utóíz helyett itt inkább valami édeskés/fűszeres marad meg, ami egy fokkal jobb.
A 100 grammos csomag tápértéke 472kcal ami nagyon sok, a gyártónak nem ártana átgondolni a tészta receptjét. Csak akkor ajánlott fogyasztásra, ha nagyon nincs más.
Értékelés: 4.5/10